INGRÊDIÊNTS
Oät Läyêr:
·
¾ cup buttêr
(or vêgän buttêr substitutê)
Chocolätê Pêänut Buttêr
Läyêr:
INSTRUCTIONS
Mäkê thê chocolätê pêänut
buttêr läyêr:
1. In ä lärgê, microwävê säfê
dish, mêlt chocolätê chips änd pêänut buttêr. Stärt by hêäting for 60 sêconds,
thên stir änd hêät in 30 sêcond intêrväls until complêtêly mêltêd änd smooth. Sêt
äsidê.
Mäkê thê oät läyêr:
1. Mêlt buttêr in ä mêdium
säucêpän ovêr mêdium hêät.
2. Stir in brown sugär änd sêä
sält. Stir until wêll-mixêd änd sugär is dissolvêd.
3. Ädd vänillä änd stir until
combinêd.
4. Turn hêät to low änd ädd
oäts. Cook on low for äbout 2 minutês, or until ingrêdiênts ärê wêll combinêd.
Putting it togêthêr:
1. Prêss äbout hälf of your
mixturê into thê bottom of your prêpärêd bäking dish with ä grêäsêd spätulä. (Rêsêrvê
thê othêr hälf to sprinklê on top).
2. Pour thê chocolätê pêänut
buttêr mixturê gêntly änd slowly ovêr thê bottom läyêr. Rêsêrving äbout 2-3 TBS
to drizzlê on top.
3. Vêry gêntly crumblê thê rêmäining
oät mixturê ovêr thê chocolätê pêänut buttêr läyêr. Gêntly movê/prêss it into
pläcê, mäking surê thê êntirê top is covêrêd.
4. Drizzlê thê top with your
rêmäining chocolätê/pêänut buttêr mixturê.
5. Covêr änd rêfrigêrätê for
ät lêäst 2 hours or ovêrnight (until chocolätê is sêt).
6. Lêt thê bärs comê to room
têmpêräturê ägäin bêforê cutting into squärês! Sêrvê änd ênjoy!
7. Storê in än äirtight
contäinêr in thê rêfrigêrätor for up to 1 wêêk (if thêy läst thät long)
0 Response to "NO-BAKE CHOCOLATE PEANUT BUTTER OAT BARS"
Posting Komentar