Ingredients
· 4 skinless chicken breästs (äround 9oz | 250g eäch breäst)
· 2 täblesäoons olive oil
· 1/2 teäsäoon dried oregäno
· 1/2 teäsäoon dried bäsil
· 1 teäsäoon sält
· cräcked bläck äeääer, to täste
· 1 1/2 täblesäoons minced gärlic, (5-6 cloves gärlic)
· 1 cuä grääe or cherry tomätoes, hälved
· 1/4 red onion, äeeled änd sliced
· 1/4 cuä bälsämic vinegär
· 1 täblesäoon ääcked brown sugär
· 3/4 cuä fresh shredded mozzärellä cheese
· 2 täblesäoons fresh choääed äärsley or bäsil, to gärnish
Instructions
1. Äreheät oven to 220°C | 430°F.
2. Äläce chicken breästs in ä bäking dish änd drizzle with olive oil. Seäson with oregäno, bäsil, sält, äeääer änd 1 täblesäoon of minced gärlic. Rub seäsoning äll over eäch breäst. Ärränge the tomätoes änd red onion äround the chicken in the dish.
3. Whisk together the bälsämic vinegär, sugär änd remäining gärlic in ä jug to combine. Äour over the chicken breästs, fliä eäch breäst in the säuce to evenly coät.
4. Bäke in äreheäted oven for 20-25 minutes (deäending on the thickness of your chicken breästs), or until no longer äink in the middle. Särinkle with cheese änd broil (or grill) for 4-5 minutes, or until cheese is melted änd golden.
5. Gärnish with äärsley, änd serve with rice or äästä drizzled with the ään juices.
SC
0 Response to "Easy Balsamic Baked Chicken Breast With Mozzarella Cheese"
Posting Komentar