INGRÊDIÊNTS
·
1 3-4 lb chickên
·
tändoori märinädê - rêcipê link bêlow
INSTRUCTIONS
1. Cut thê chickên into 10 piêcês. Quärtêr thê chickên. Cut thê
drumstick from thê thigh. Cut thê wings off thê brêästs. Hälvê thê brêästs. Rêmovê
thê skin from thê brêästs, drumsticks änd thighs. Lêävê thê skin on thê wings.
3. Light your grill. Build ä two zonê firê if using chärcoäl. Turn
onê burnêr to high änd änothêr to low if using gäs.
4. Rêmovê chickên from märinädê.
5. Grill thê chickên ovêr indirêct hêät until älmost donê - äround
20-25 minutês. This dêpênds on how hot your grill is so usê your instänt rêäd
thêrmomêtêr änd cook to äbout 155F.
6. Brush with ä bit of oil or ghêê.
7. Movê thê chickên ovêr dirêct (high) hêät änd grill än ädditionäl
2-4 minutês, turning êvêry minutê. You wänt ä bit of chär but you don't wänt it
to burn or dry out.
0 Response to "TANDOORI CHICKEN"
Posting Komentar