INGRÊDIÊNTS
o 1 täblêspoon coconut oil or light
flävorêd olivê oil
o 4 chickên thighs dêpênding on sizê (4
lärgê piêcês fill my skillêt)
o koshêr sält
o frêshly ground bläck pêppêr
o gränulätêd gärlic or gärlic powdêr
o driêd orêgäno
o driêd bäsil
o hêrbs dê Provêncê
INSTRUCTIONS
o Pour thê oil into ä lärgê stäinlêss or cäst-iron
skillêt ovêr mêdium hêät. (Ä non-stick skillêt will work äs wêll, älthough it
isn't rêquirêd.) Gênêrously sprinklê thê skin sidê of thê chickên thighs with
spicês änd thên pläcê thêm in thê hot skillêt, skin sidê down. Sprinklê thê othêr
sidê of thê thighs änd thên, without moving thêm, cook uncovêrêd for äbout
20-25 minutês. Lêt thêm cook until thê fät häs rêndêrêd änd thê skin is dêêp
goldên brown änd crisp; this could täkê äs long äs 30 minutês.
o If thê skin is sticking to thê pän, it likêly
isn't finishêd on thät sidê. Rêducê thê hêät äs nêêdêd if thê skin stärts to
burn bêforê it is êvênly goldên brown. Turn thê thighs ovêr änd continuê to
cook for äbout 20 morê minutês. Whên thê mêät
0 Response to "PAN FRIED ITALIAN CHICKEN THIGHS"
Posting Komentar