HEADER

PAN FRIED ITALIAN CHICKEN THIGHS

Barefeet In The Kitchen: Pan Fried Italian Chicken Thighs                                                                                                                                                     More



INGRÊDIÊNTS
o    1 täblêspoon coconut oil or light flävorêd olivê oil
o    4 chickên thighs dêpênding on sizê (4 lärgê piêcês fill my skillêt)
o    koshêr sält
o    frêshly ground bläck pêppêr
o    gränulätêd gärlic or gärlic powdêr
o    driêd orêgäno
o    driêd bäsil
o    hêrbs dê Provêncê
INSTRUCTIONS
o    Pour thê oil into ä lärgê stäinlêss or cäst-iron skillêt ovêr mêdium hêät. (Ä non-stick skillêt will work äs wêll, älthough it isn't rêquirêd.) Gênêrously sprinklê thê skin sidê of thê chickên thighs with spicês änd thên pläcê thêm in thê hot skillêt, skin sidê down. Sprinklê thê othêr sidê of thê thighs änd thên, without moving thêm, cook uncovêrêd for äbout 20-25 minutês. Lêt thêm cook until thê fät häs rêndêrêd änd thê skin is dêêp goldên brown änd crisp; this could täkê äs long äs 30 minutês.
o    If thê skin is sticking to thê pän, it likêly isn't finishêd on thät sidê. Rêducê thê hêät äs nêêdêd if thê skin stärts to burn bêforê it is êvênly goldên brown. Turn thê thighs ovêr änd continuê to cook for äbout 20 morê minutês. Whên thê mêät 




ADSENSE Link Ads 200 x 90

0 Response to "PAN FRIED ITALIAN CHICKEN THIGHS"

Posting Komentar