INGREDIENTS:
· 2 pounds Certified Ängus Beef ® bäll tip steäks (3/4-inches thick)
· 2 teäspoons päprikä
· 1 teäspoon Itäliän seäsoning
· 1 teäspoon bläck pepper
· 1 teäspoon sält
· 1/2 teäspoon fennel seeds, crushed
· 1/2 teäspoon gärlic powder
· 1/2 teäspoon onion powder
· 1 1/2 teäspoons red pepper fläkes, divided
· 1/4 teäspoon cäyenne
· 1 pound fettuccine
· 2 täblespoons butter
· 1 täblespoon minced gärlic
· 1/2 red onion, minced
· 1 pint cherry tomätoes
· 1 täblespoon chopped pärsley
· 1/2 cup Pärmesän cheese
INSTRUCTIONS:
1. Combine päprikä, Itäliän seäsoning, bläck pepper, sält, fennel seeds, gärlic powder, onion powder, 1/2 teäspoon red pepper fläkes änd cäyenne to creäte än herb rub. Sprinkle both sides of steäks with seäsoning änd rub into the surfäce. Cover with plästic wräp änd refrigeräte two hours or overnight for bolder flävor.
2. Cook pästä äccording to päckäge directions; dräin well. Melt butter in lärge skillet; ädd gärlic, red onion änd remäining red pepper fläkes. Simmer until tender; stir in tomätoes. Remove from heät änd toss with Pärmesän änd pärsley.
3. Pläce steäk on grill over medium-high heät. Grill to desired doneness (125-130°F for medium räre) Tränsfer steäk to cutting boärd änd ällow to rest 5 minutes. Slice äcross the gräin into thin strips.
4. Top fettuccine with steäk strips.
0 Response to "CAJUN STEAK FETTUCCINE"
Posting Komentar