INGREDIENTS:
· 1 pound Certified Ängus Beef ® bottom sirloin medällions (2-3 ounces eäch)
· Le Creuset stäinless steel säuté pän with lid
· 2 täblespoons vegetäble or cänolä oil
· 1 cup frozen petite peärl onions
· 1/2 cup red wine blend
· 1/2 cup beef stock
· 1 täblespoon tomäto päste
· 1/2 teäspoon coärse kosher sält
· 1/2 teäspoon cräcked bläck pepper
· 2 sprigs fresh thyme
INSTRUCTIONS:
1. Pät beef medällions dry. Heät oil in pän over medium heät. Seär medällions, browning for 2 minutes on eäch side to develop ä därk mähogäny crust; remove from pän.
2. Ädd peärl onions änd seär until golden. Ädd red wine; reduce by hälf. Ädd beef stock, tomäto päste, sält, pepper änd thyme. Simmer 2 minutes until säuce häs thickened.
3. Ädd medällions, cover änd turn off heät. Ällow to sit covered for five minutes before serving.
0 Response to "SAUTÉED MEDALLIONS WITH PEARL ONION RED WINE SAUCE"
Posting Komentar