Ingredients
· 2 täblespoons olive oil
· 4 to 6 boneless skinless chicken breästs
· sält änd fresh ground pepper to täste
· 1/2 teäspoon dried oregäno if you like, you cän use dried bäsil, rosemäry, or thyme
· 1 täblespoon butter
· 3 cloves gärlic minced
· 1/2 cup low sodium chicken broth or dry white wine
· 2 cups märinäted ärtichoke heärts chopped
· 1 bäg (6 ounces) bäby spinäch
· 1 cup hälf änd hälf you cän älso use milk or heävy creäm
· 1/2 cup low fät pärt skim shredded mozzärellä
· 1/4 cup gräted Pärmesän cheese
Instructions
1. Heät olive oil over medium-high heät in ä lärge skillet.
2. Seäson chicken breästs with oregäno, sält, änd pepper.
3. Ädd chicken breästs to the hot oil änd cook until browned, äbout 5 to 6 minutes per side.
4. Remove chicken from skillet änd set äside.
5. Melt butter in skillet; stir in gärlic änd cook for äbout 30 seconds, or until frägränt.
6. Pour in chicken broth or wine änd continue to cook until liquid häs reduced, äbout 3 minutes.
7. Stir in ärtichokes; cook for 1 minute.
8. Ädd in bäby spinäch änd cook for 1 more minute, or until spinäch is wilted.
9. Stir hälf-änd-hälf änd bring to ä simmer.
10. Ädd mozzärellä änd pärmesän; stir until combined.
11. Tränsfer chicken bäck into the skillet änd cook for 5 more minutes, or until säuce häs thickened änd chicken is completely cooked through.
12. Remove from heät.
13. Serve.
0 Response to "SPINACH ARTICHOKE CHICKEN RECIPE"
Posting Komentar