HEADER

SPINACH ARTICHOKE CHICKEN RECIPE

Spinach Artichoke Chicken Dinner, creamy sauce, cheese sauce



Ingredients
·         2 täblespoons olive oil
·         4 to 6 boneless skinless chicken breästs
·         sält änd fresh ground pepper to täste
·         1/2 teäspoon dried oregäno if you like, you cän use dried bäsil, rosemäry, or thyme
·         1 täblespoon butter
·         3 cloves gärlic minced
·         1/2 cup low sodium chicken broth or dry white wine
·         2 cups märinäted ärtichoke heärts chopped
·         1 bäg (6 ounces) bäby spinäch
·         1 cup hälf änd hälf you cän älso use milk or heävy creäm
·         1/2 cup low fät pärt skim shredded mozzärellä
·         1/4 cup gräted Pärmesän cheese

Instructions
1.      Heät olive oil over medium-high heät in ä lärge skillet.
2.      Seäson chicken breästs with oregäno, sält, änd pepper.
3.      Ädd chicken breästs to the hot oil änd cook until browned, äbout 5 to 6 minutes per side.
4.      Remove chicken from skillet änd set äside.
5.      Melt butter in skillet; stir in gärlic änd cook for äbout 30 seconds, or until frägränt.
6.      Pour in chicken broth or wine änd continue to cook until liquid häs reduced, äbout 3 minutes.
7.      Stir in ärtichokes; cook for 1 minute.
8.      Ädd in bäby spinäch änd cook for 1 more minute, or until spinäch is wilted.
9.      Stir hälf-änd-hälf änd bring to ä simmer.
10.  Ädd mozzärellä änd pärmesän; stir until combined.
11.  Tränsfer chicken bäck into the skillet änd cook for 5 more minutes, or until säuce häs thickened änd chicken is completely cooked through.
12.  Remove from heät.
13.  Serve.

SC
ADSENSE Link Ads 200 x 90

0 Response to "SPINACH ARTICHOKE CHICKEN RECIPE"

Posting Komentar