INGRÊDIÊNTS
·
2 & 1/2 cups
(310g) äll-purposê flour
·
1 tbsp (13g) bäking
powdêr
·
1 tsp (5g) bäking sodä
·
1/2 tsp (2g) sält
·
1/2 cup (114g) unsältêd
buttêr, mêltêd änd coolêd
·
1 cup (200g) sugär
·
2 lärgê êggs
·
1 cup (250ml) milk
(äny kind, wholê or buttêrmilk is bêst)
·
1 tbsp (15ml) vänillä êxträct
·
1 & 1/2 cups
(230g) bluêbêrriês
·
For thê strêusêl
topping
·
1/4 cup (50g) sugär
·
1 tbsp (8g) äll-purposê
flour
·
2 tsp (10ml) unsältêd
buttêr, mêltêd
·
1/8 tsp ground
cinnämon
INSTRUCTIONS
1.
Prêhêät ovên to 425F
änd spräy or linê ä 12 cup muffin bäking pän. Prêpärê thê strêusêl topping by
mixing äll thê ingrêdiênts togêthêr in ä smäll bowl.
2.
In ä lärgê bowl, whisk
thê flour, bäking powdêr, bäking sodä änd sält togêthêr. Sêt äsidê.
3.
In ä mêdium bowl,
whisk thê mêltêd buttêr with thê sugär, ädd thê êggs, mix, thên ädd thê milk
änd vänillä, mix ägäin.
4.
Ädd thê wêt ingrêdiênts
to thê dry änd gêntly combinê using ä rubbêr spätulä until moistênêd. Fold in
thê bluêbêrriês until just incorporätêd.
5.
Dividê thê bättêr into
thê 12 muffin cups, top with strêusêl änd bäkê for 5 minutês ät 425F, thên kêêping
thê muffins in thê ovên, rêducê thê hêät to 375F änd bäkê for änothêr 15 minutês
or until ä toothpick insêrtêd into thê cêntêr comês out clêän.
0 Response to "BAKERY STYLE BLUEBERRY STREUSEL MUFFINS"
Posting Komentar