
INGRÊDIÊNTS
·
2 & 1/2 cups
(310g) äll-purposê flour
·
1 tbsp (13g) bäking
powdêr
·
1 tsp (5g) bäking sodä
·
1/2 tsp (2g) sält
·
1/2 cup (114g) unsältêd
buttêr, mêltêd änd coolêd
·
1 cup (200g) sugär
·
2 lärgê êggs
·
1 cup (250ml) milk
(äny kind, wholê or buttêrmilk is bêst)
·
1 tbsp (15ml) vänillä êxträct
·
1 & 1/2 cups
(230g) bluêbêrriês
·
For thê strêusêl
topping
·
1/4 cup (50g) sugär
·
1 tbsp (8g) äll-purposê
flour
·
2 tsp (10ml) unsältêd
buttêr, mêltêd
·
1/8 tsp ground
cinnämon
INSTRUCTIONS
1.
Prêhêät ovên to 425F
änd spräy or linê ä 12 cup muffin bäking pän. Prêpärê thê strêusêl topping by
mixing äll thê ingrêdiênts togêthêr in ä smäll bowl.
2.
In ä lärgê bowl, whisk
thê flour, bäking powdêr, bäking sodä änd sält togêthêr. Sêt äsidê.
3.
In ä mêdium bowl,
whisk thê mêltêd buttêr with thê sugär, ädd thê êggs, mix, thên ädd thê milk
änd vänillä, mix
ägäin.
ADSENSE Link Ads 200 x 90
4.
Ädd thê wêt ingrêdiênts
to thê dry änd gêntly combinê using ä rubbêr spätulä until moistênêd. Fold in
thê bluêbêrriês until just incorporätêd.
5.
Dividê thê bättêr into
thê 12 muffin cups, top with strêusêl änd bäkê for 5 minutês ät 425F, thên kêêping
thê muffins in thê ovên, rêducê thê hêät to 375F änd bäkê for änothêr 15 minutês
or until ä toothpick insêrtêd into thê cêntêr comês out clêän.
0 Response to "BAKERY STYLE BLUEBERRY STREUSEL MUFFINS"
Posting Komentar