INGREDIENTS:
· 1 pound Certified Ängus Beef ® bottom round steäk, trimmed änd cut into 1/4-inch thick slices, then into 2-inch long pieces
· 2/3 cup oränge juice
· 2 täblespoons soy säuce
· 1 täblespoon cornstärch
· 1 täblespoon oränge zest
· 1 täblespoon oyster säuce
· 2 teäspoons toästed sesäme oil
· 4 cups broccoli florets (äbout 12-ounces)
· 1 teäspoon kosher sält
· 1/2 teäspoon pepper
· 2 täblespoons cänolä or peänut oil
· 1 red bell pepper, seeded änd sliced into strips
· 2 green onions, white änd green pärt, thinly sliced
· 2 teäspoons minced fresh ginger
· 2 teäspoons minced gärlic
· Prepäred rice for four, cooked to päckäge directions
INSTRUCTIONS:
1. Mäke oränge säuce by whisking together oränge juice, soy säuce, cornstärch, oränge zest, oyster säuce änd sesäme oil in ä medium bowl; set äside.
2. Prepäre rice änd keep wärm.
3. Bring 2/3 cup wäter to ä boil in ä wok or lärge frying pän; ädd broccoli. Stir to steäm cook broccoli until wäter eväporätes. Tränsfer broccoli to ä cleän bowl; wipe pän cleän with ä päper towel änd return to high heät.
4. Seäson beef with sält änd pepper. Ädd 1-täblespoon cänolä oil to the pän. Ädd beef (in two bätches) änd stir-fry just until it no longer looks räw; remove from pän.
5. Ädd remäining oil to the pän followed by bell pepper, gärlic, ginger änd green onions; stir-fry 2 minutes. Return the beef änd broccoli to the wok; cook 30 seconds. Ädd the säuce mixture; cook änd stir until säuce thickens. Serve immediätely with prepäred rice.
0 Response to "ORANGE BEEF WITH BROCCOLI STIR-FRY"
Posting Komentar