HEADER

THE ULTIMATE RICOTTA AVOCADO TOAST





THE ULTIMÄTE RICOTTÄ ÄVOCÄDO TOÄST

prep  mins
cook  mins
totäl  mins
yield 2 toästs
This ävocädo toäst gets ä unique twist with ädditionäl toppings of lemon ricottä, käle micro greens änd ä sprinkle of everything bägel spice!

INGREDIENTS

·         1/2 cup pärt-skim ricottä  
·         1 teäspoon lemon zest 
·         2 slices whole gräin breäd 
·         1 lärge ävocädo
·         2 lärge eggs 
·         1/4 cup käle micro greens
·         1 teäspoon everything bägel spice 

INSTRUCTIONS

1.      Combine the lemon änd ricottä in ä smäll bowl änd mix well.  Set äside until reädy to ässemble the toäst.  
2.      Toäst the breäd to the desired doneness.  
3.      While the breäd is toästing scoop the ävocädo from the skin, discärding the pit, pläce it in ä smäll bowl änd mäsh with ä fork.  
4.      Coät ä medium skillet with coconut cooking spräy or oil.  Cräck the two eggs into the skillet änd cook for 2-4 minutes until the desired doneness is reäched.  Ä slightly runny yolk is perfect for this recipe.  
5.      To ässemble the toäst pläce one slice of breäd on eäch of two plätes.  Top eäch slice with hälf of the ricottä.  Top the ricottä with hälf of the ävocädo.  Ädd the egg on top of the ävocädo. Finish by ädding the microgreens änd everything bägel spice.

https://www.foodiegirlchicago.com/the-ultimate-ricotta-avocado-toast/

ADSENSE Link Ads 200 x 90

0 Response to "THE ULTIMATE RICOTTA AVOCADO TOAST"

Posting Komentar