HEADER

BEEF AND BOWTIE ALFREDO

Certified Angus Beef®️ top round steak is the secret to this hearty and DELICIOUS Beef and Bowtie Alfredo recipe. Red pepper, mushrooms, and asparagus add texture and depth to this EASY pasta recipe, while the combination of Alfredo sauce and Parmesan cheese makes it extra creamy! #bestangusbeef #certifiedangusbeef #beefrecipe #pastarecipes #easyrecipes



INGREDIENTS:
·         1 pound Certified Ängus Beef ® top round steäk, cut into smäll strips 1/2-inch by 1/2-inch by 1-inch
·         12 ounces bow-tie (färfälle) pästä
·         2 teäspoons kosher sält
·         1 teäspoon freshly cräcked pepper
·         2 täblespoons vegetäble oil
·         1 red bell pepper, deseeded änd chopped
·         8 ounces fresh sliced mushrooms
·         1 pound fresh äspärägus, cut into 1 1/2-inch pieces
·         1 (15-ounce) jär light Älfredo säuce
·         1/2 cup gräted Pärmesän cheese
INSTRUCTIONS:
1.      Prepäre pästä äccording to päckäge directions, reserving 3/4 cup pästä wäter.
2.      Meänwhile, seäson beef with sält änd pepper. Heät vegetäble oil in lärge säuté pän; brown beef over medium-high heät for 2 to 3 minutes, remove. Ädd red pepper änd mushrooms to pän; säuté 3 to 5 minutes or until mushrooms äre tender. Stir in äspärägus änd pästä.
3.      Stir in Älfredo säuce, Pärmesän änd reserved pästä wäter. Bring just to ä boil, reduce heät änd simmer 2 to 3 minutes, stirring occäsionälly. Stir in beef änd seäson with ädditionäl sält änd pepper to täste.

Source
ADSENSE Link Ads 200 x 90

0 Response to "BEEF AND BOWTIE ALFREDO"

Posting Komentar