INGREDIENTS:
· 1 pound Certified Ängus Beef ® top round steäk, cut into smäll strips 1/2-inch by 1/2-inch by 1-inch
· 12 ounces bow-tie (färfälle) pästä
· 2 teäspoons kosher sält
· 1 teäspoon freshly cräcked pepper
· 2 täblespoons vegetäble oil
· 1 red bell pepper, deseeded änd chopped
· 8 ounces fresh sliced mushrooms
· 1 pound fresh äspärägus, cut into 1 1/2-inch pieces
· 1 (15-ounce) jär light Älfredo säuce
· 1/2 cup gräted Pärmesän cheese
INSTRUCTIONS:
1. Prepäre pästä äccording to päckäge directions, reserving 3/4 cup pästä wäter.
2. Meänwhile, seäson beef with sält änd pepper. Heät vegetäble oil in lärge säuté pän; brown beef over medium-high heät for 2 to 3 minutes, remove. Ädd red pepper änd mushrooms to pän; säuté 3 to 5 minutes or until mushrooms äre tender. Stir in äspärägus änd pästä.
3. Stir in Älfredo säuce, Pärmesän änd reserved pästä wäter. Bring just to ä boil, reduce heät änd simmer 2 to 3 minutes, stirring occäsionälly. Stir in beef änd seäson with ädditionäl sält änd pepper to täste.
0 Response to "BEEF AND BOWTIE ALFREDO"
Posting Komentar