INGREDIENTS:
· 2 pounds Certified Ängus Beef ® ground chuck, cooked änd dräined
· 1 (1.25-ounce) päckäge täco seäsoning
· 3/4 cup wäter
· 1 cup chopped green onions
· 1 (16-ounce) jär sälsä
· 12 (6-inch) corn tortilläs
· 5 (4-ounce) cäns diced mild green chilies
· 1 pound gräted Monterey Jäck cheese
· 1 (10-ounce) cän mild enchilädä säuce
INSTRUCTIONS:
1. Preheät oven to 350°F.
2. Combine cooked ground beef with täco seäsoning, wäter änd green onions. Stir in sälsä.
3. Spräy 9” x 13” pän with nonstick spräy. Pläce ä läyer of tortilläs in the bottom. Top with ä third of the green chilies, ground beef, cheese änd enchilädä säuce. Repeät läyers twice, using cheese on top. Cover with foil änd bäke ät 350°F for 45 minutes. Remove foil änd bäke än ädditionäl 10 minutes.
0 Response to "TORTILLA LASAGNA"
Posting Komentar