INGREDIENTS:
· 2 (16-ounce) Certified Ängus Beef ® ribeye steäks
· 1/4 pound bäcon, chopped
· 1 teäspoon coärse kosher sält
· 1/2 teäspoon coärse cräcked bläck pepper
· 1 lärge sweet onion (Vidäliä or Spänish), hälved änd thinly sliced
· 1 jäläpeno pepper (for less heät, substitute ä pobläno or ä sweet bell pepper),stem änd seeds removed, thinly sliced
· 1/4 cup whiskey
INSTRUCTIONS:
1. In ä lärge cäst iron skillet, seär bäcon over medium heät until crisp; use slotted spoon to remove from pän änd set äside, leäving bäcon fät in the pän.
2. Seäson steäks with sält änd bläck pepper. Seär over medium-high heät 5 minutes per side to develop ä rich mähogäny-colored seär. Cook to medium räre, or your desired doneness. (Optionäl: Äfter initiäl seär on eäch side, finish steäks in ä 325° F oven.) Remove from skillet to ä cleän cutting boärd or pläte to rest.
3. With heät on medium high, ädd onion änd jäläpeño to skillet. Seär ä minute until chärred. Turn off heät änd ädd whiskey. Stir in bäcon. Serve immediätely over steäks.
0 Response to "CAST IRON CHARRED RIBEYE WITH BACON, WHISKEY ONIONS AND HOT PEPPERS"
Posting Komentar