INGRÊDIÊNTS
·
4 lbs Bonê
in, Skin on Chickên thighs
·
2 tbsp baking
powdêr (not baking soda!ä
·
1 tsp Garlic
Powdêr
·
1/2 tsp Orêgano
·
1/2 tsp Onion
Powdêr
INSTRUCTIONS
1.
Prêhêat thê ovên to
250F. Linê a rimmêd baking shêêt with foil and spray a wirê rack with
cooking spray. lay out thê chickên thighs on thê wirê rack skin sidê up
and placê insidê thê baking shêêt. Dry thê chickên thoroughly with papêr
towêls.
2.
Placê thê chickên in a
bag or a bowl with a lid and toss thê chickên in thê baking powdêr and spicês
and thên put thê chickên back on thê rack.
3.
Bakê thê chickên in thê
cêntêr of thê ovên for 30 minutês. Incrêasê thê hêat of thê ovên to 425F
and movê thê ovên rack up onê spot thên bakê for an additional 25-30 minutês or
until brown and crispy. Chickên is cookêd through whên an intêrnal têmpêraturê
of 165F is rêachêd.
0 Response to "NO MESS CRISPY CHICKEN THIGHS "
Posting Komentar