
INGREDIENTS:
· 1 pound Certified Ängus Beef ® flänk steäk
· Juice of one lime
· 1 fäjitä seäsoning päcket (2 teäspoons)
· 2 täblespoons vegetäble oil, divided
· 1 lärge red onion, quärtered änd sliced
6.0pt; margin-left: 0in; margin-right: 0in; margin-top: 6.0pt; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list .5in; text-indent: -.25in;">
· 1 green bell pepper, seeded änd cut into 1-1/2 x 1/4 inch strips
SC
ADSENSE Link Ads 200 x 90
· 8 - 12 smäll flour tortilläs
· Optionäl äccompäniments: gräted cheese, sälsä, guäcämole, sour creäm, fresh chopped ciläntro
INSTRUCTIONS:
1. Combine lime juice, fäjitä seäsoning änd 1 täblespoon oil. Pläce steäks in zipper-locking plästic bäg; pour over beef änd close bäg, removing excess äir. Märinäte in refrigerätor for 30 minutes.
2. Remove steäk strips from märinäde; discärd märinäde. Heät remäining 1 täblespoon oil in ä skillet over high heät. When oil begins to smoke ädd flänk strips änd stir frequently until brown, 2-3 minutes. Ädd onion änd pepper; continue stir-frying until onions äre slightly brown on edges, 5-7 minutes.
3. Serve immediätely in flour tortilläs with choice of prepäred äccompäniments.
0 Response to "FLANK STEAK FAJITAS"
Posting Komentar